Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom visszaállítani a...

Hogy tudom visszaállítani a nvidia alapbeállitasait?

Figyelt kérdés

Hdmi kábellel összekötöttem a gépem és a tv-m, minden jó is volt, pont ugyanazt a képet láttam mindkettőn... Csak hang nem volt, amit nem tudtam hogy oldjak meg ezért buta módon összenyomkodtam mindent :/

Beléptem az nvidia paneljébe valami tv-s varázsolba ahol ily módon már a képet is elállítottam mert most csak úgy működik a klón üzemmód ha a monitor képernyője nagyon kicsi vagy nagyon nagy. Ha klón üzemmódban a monitort az eredetire állítom akkor a tv azt írja h így nem támogatott.

A válaszokat előre is köszönöm bármelyik problémámra. :/

#NVIDIA #alapbeállitas
2013. nov. 8. 22:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a hangkártya SPDIF csatlakozóját rá kell kötnöd a videó kártyára.

Itt egy leírás (angolul van, próbálkozz Google fordítóval és silabizáld ki):

[link]

Nem vagyok ebben annyira otthon szóval ennyit tudok neked mondani.

ja és az nvidia control panelt szerintem biztos lehet resetelni vagy biztosan van olyan gomb hogy gyári beállítások visszaállítása, alapértelmezett beállítások visszaállítása vagy ilyesmi. Keresgélj. Ha mégsem akkor próbáld manuálisan vissza állítgatni a beállításokat.

Remélem segítettem valamennyit! :)

2013. nov. 9. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!