Van ilyen program amit esetleg ingyen le lehet tölteni?
olyanra gondolok h éneklek vmit,oszt az átkonvertálja vag feljavitja azt a dalt pl.
például vannak ezek az anime izék azt is más énekli csak feljavitják ilyen kényesre v mi
Magától feljavítani nem fogja, de sokféle effektet,kiegyenlítést, hangmagasság-változtatást, mifenét rá tudsz tenni Audacityvel:
@05:50:
Jó'van, mondjál egyszerűbbet... Én úgy értettem, hogy Kérdező nem "összehozni" akarja a nótát, csak valamilyen irányba elnyekkenteni. Az ilyesféle effektezés meg halál kényelmes az Audacityben: Kijelöli a szükséges részt, ráereszt egy menüből kiválasztott, ígéretesnek tűnő effektet, meghallgatja. Ha nem tetszik, a szokott módon, Ctrl+Z-vel visszacsínálja. Hát ez csuda nagy, felfoghatatlan misztérium, biztos út a tébolyhoz.
Csak a kifejezés miatt gyanakszom, de nem te vagy is, aki szerint a Gimptől is véresre kaparja magát, aki megpróbálja? Mert akkor értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!