Battlefield 4 Multiplayer?
Lenne pár kérdésem a Battlefield 4 Multiplayer-ével kapcsolatban.
1. Letöltöttem a tört verziót és végig vittem a SP részét de most eredetibe is megszeretném venni. A kérdésem az lenne hogyha az alapjátékot veszem meg(nem a Deluxe Editiont) akkor is tudok majd multizni, ugye?
2.Ha megvettem akkor az eredeti CD-vel csak egy gépre tudom majd feltelepíteni a játékot vele vagy többre is?
3.A SP része egész szépen elfutott a gépemen. A Multiplayer-nek is olyan a gépigénye mint a SinglePlayernek, vagy ahhoz hogy multizzak kicsit erősebb gép kell?
Itt a gépem adatai: Processzor:AMD Athlon II X2 215 2,7GHz
RAM: 4 GB DDR3 1333MHz
VGA: Ati Sapphire HD 7750 1GB DDR5
Op.rendszer: Win. 7 Ultimate 64 bit
Internet sebesség: 10 MB
Tudom hogy nem egy erős gép de a SP része egész szépen futott.
1. Persze, hogy tudsz,
2. Ez úgy működik, hogy elektronikusan aktiválod a programot az EA Originben(olyan, mint a Steam), így akárhány gépre letöltheted/felrakhatod lemezről, de a játékhoz be kell jelentkezned a fiókoddal.
3. Multiplayer kicsit erőigényesebb, de szerintem az is el fog futni, de nyilván nem max grafikán.
Szerintem viszont nem nagyon lesz elég a 10 MB.
Szerintem min. 20 kéne ha tűrhetően akarsz játszani.
Ping: 14 ms
Download speed: 10 Mbps
Upload speed: 2 Mbps
Egyébként maga a gépen szerintetek menni fog a multi, mert mondom a singleplayer jól futott. Csak azért vagyok bizonytalan mert most fogom megvenni a játékot és nem akarom hogy laggoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!