Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok mondani olyan programot...

Tudtok mondani olyan programot amivel egy androidot fel tudnék tenni bármilyen tabletre (kínai gagyira is)?

Figyelt kérdés
Elszállt valahogy pár létfontosságú fájl és ezért nem is indul el rendesen, csak bekapcsol és fekete képernyő tölt, ha rádugom a gépre az USB hibakereső módot tudja.

2013. nov. 6. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy egy gyári szoftverrel helyreállítás, vagy recovery módban indítod és full factory reset. Olvass neten utána, hogyan tudod behozni a recoveryt a táblagépeden.
2013. nov. 6. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincs hozzá sajnos gyári szoftver (vagyis én sehol sem találtam, angol fórumokon sem)

És valamiért nem jön be sehogy a recovery...pedig mindenhogy próbáltam...és biztos vagyok benne, hogy fent volt mert rootolva van és próbálkoztam már korábban új rendszert feltenni rá (de nem ettől szállt el)

Amúgy Hyundai A7 art...ha valaki talál hozzá eredeti programot azt is nagyon megköszönném.

2013. nov. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!