Előzmények törlésének tiltása?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van valami mód arra hogy tiltsam az előzmények törlését?
Apám mániája hogy mikor befejezi a netezést állandóan törli az előzményeket, már szóltam neki de tagadja.
Én csak nagyon ritkán szoktam előzményeket törölni, jobban szeretem ha a kedvenc blogjaimon/fórumaimon/e-mailembe/webshopomba már be vagyok jelentkezve, nem kell bajlódnom a belépéssel.
Valami ötlet? :D (amúgy Chrome-ot használok win7 alatt)
2013. nov. 5. 20:46
1/7 levis56 válasza:
Vedd ki a pipát a böngészési előzmények törlése elöl.
2/7 csacsi2 válasza:
Szólj apádnak, hogy használjon másik böngészőt, vagy másik profilt. Előzmények törlését nem tilthatod meg, mert "bármivel" törölheti, azaz apád viselkedését kell "beszabályozni".Amúgy meg beállíthatod hogy milyen időtartamot töröljön.Közös lónak...
3/7 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló! Azért apám ennyire nem hülye :D
2013. nov. 5. 23:28
4/7 levis56 válasza:
Senki nem mondta hogy hülye viszont te vagy tájékozatlan ha nem tudod hogy nem lehet másként tiltani.
5/7 levis56 válasza:
Vezérlőpult>hálózat és internet>böngészési előzmények és cookiek törlése>beállítások>előzmények,itt állíthatod hány nap múlva törölje az előzményeket,ennyit tudtam más megoldás tudtommal nincs.
6/7 csacsi2 válasza:
Van egy alternatíva, csak akkor neked kell kilépéskor menteni. Mentsd el a profilod és ha kell akkor állítsd vissza.
Profil helye.:
C:\Users\Administrator\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\
vagy használj mető szoftvert.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz. :)
2013. nov. 6. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!