Meddig tart a seedelés?
Figyelt kérdés
És elmondaná valaki magyarul légyszi, h mit jelent? Mert elolvastam már 10 különböző helyen, de csak informatikusok értik ezeket :D2013. nov. 5. 20:12
1/7 anonim válasza:
Letöltesz egy fájlt, ott marad a gépeden. Közben töltik le mások is, ők rólad is töltik le, tehát te is seedeled a fájlt. Ha nCore-ról szedted le, ott rajta kell hagynod legalább 1-2 hétig, hogy visszatöltsd a szabályzatban leírt mennyiséget. Ha nem onnan, (pl. piratebay) akkor nem kötelező seedelned.
2/7 A kérdező kommentje:
ncoreról töltöm, de most töltöttem le egy játékot, és nem engedi, hogy megnyissam, játsszak, mert "seedel"
2013. nov. 5. 20:17
3/7 anonim válasza:
hát... van, aki még a letöltéshez/lopáshoz is hülye
4/7 A kérdező kommentje:
-.-
szerinted mindenki informatikusnak született? te nem kérdezted meg amikor először töltöttél le tudtad? biztos, mert téged érdekel a szám.tech. engem meg nem. fogadjunk h te nem tudnál megműteni egy embert, én meg meg tudok.
2013. nov. 6. 13:58
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy már rájöttem
2013. nov. 6. 13:59
6/7 anonim válasza:
szerintem a sebészeknek jobb dolguk is van, mint ncore-ról játékot lopni
7/7 A kérdező kommentje:
mert? szerinted 0-24hban dolgozok? 8 órát dolgozok. Attól még játszhatok.
2013. nov. 7. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!