Szerintetek segítene a gépen játékok terén ha 64 bitről 32 bit-re váltanék?
Intel Core i3 2100 3.10ghz processzor
Sapphire Radeon Hd7750 videókártya
4GB RAM DDR3,1333mhz
Fontosabbak nagyából ennyi.
Szóval jelenleg windows 7 ultimate 64 bit-es oprendszerem van fent.De pl játékoknál nyerhetnék pár fps-t ahol inkább a proci meg a ram számít ha váltanék 32 bites oprendszerre?
"Nincs értelme mer a procid támogatja a x64-bitet de, a x32-bitet lehet hogy nem"
Ez hülyeség. Amelyik proci 64 bites - márpedig az övé is az - az a 32 biteset is támogatja...
"Az FPS-ed meg lehet hogy lecsökkenne."
Ez sem feltétlenül igaz. Jelenleg úgy néz ki a géped, hogy:
64 bites proci
64 bites oprendszer 32 bites játék
Oprendszercsere esetén az oprendszered is 32 bites lesz, ami nem feltétlenül jelent lassulást egy ugyancsak 32 bites játéknál...
Pl minecraftnál 60-100 között de általában 70-90 között van csak mikor lagosabb a helyzet akkor 60 mikor meg úgy van akkor 100 :D
De nem tudom mi volt a gond most.Letöltöttem egy másik minecraft verziót 1.6.4-t és első nap mikor letöltöttem olyan szépen ment és most is jól megy de már látszanak a kis szaggatások ami zavar eléggé:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!