IOS App Store vagy Google Play Store?
Figyelt kérdés
Melyiken van több app?Hol olcsobbak és melyiken nagyobb az ingyenes appok aránya?2013. nov. 4. 14:40
1/3 anonim válasza:
Google Play azon több alkalmazás van eleve és a 70% ingyenes.
Ios App Store azon kevesebb de jobb alkalmazások vannak és kb. 40%ingyenes azok általában demok.
2/3 anonim válasza:
A playen nagyobb az ingyenesek aránya. De az apple storeban is bőven többségben vannak az ingyenes appok. A tavaly kiadott programok 2/3-a már ingyenes volt.
Viszont az apple storeban jobb a minősége a programoknak. Ezt addig én sem hittem el, amíg nem kaptam egy iPhone-t. Ugyanaz a program több funkcióval bír, mint az androidos változat. Meg egyszerűen a kivitelezésük jobb.
Játékok terén nem igazán tapasztaltam ilyen eltérést.
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
2013. nov. 5. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!