Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom megnyitni a tömöríte...

Nem tudom megnyitni a tömörített fájlokat. Mindig a jegyzet tömbbe csomagolja ki és véletlenül sem a wordbe. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2013. nov. 4. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:

"Nem tudom megnyitni a tömörített fájlokat."

Telepíts valamilyen csomagoló programot: winrar, winzip, 7-zip, satöbbi satöbbi.

"Mindig a jegyzet tömbbe csomagolja ki és véletlenül sem a wordbe."

WTF?????

Most akkor ki tudod, vagy nem tudod kicsomagolni??

Mi, az hogy jegyzettömbbe csomagolja ki???

2013. nov. 4. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Telepítve van a WINRAR ki is csomagolja, de nem a Wordbe hanem egy jegyzettömbhöz hasonló programba ami a Winrar hoz tartozhat mert az ikonja ugyan az. Egy értelmezhető szövegnek kellene megjelennie de itt csak többnyire kérdőjelek számok és elvétve betűk jelennek meg. Ilyesmi: & % B & k ' $* ( + ) 1? * 8- + ?? , Fű - N . T4 / Zń 0 a? 1 j 2 q? 3 yç 4 ?µ 5 ?ń
2013. nov. 4. 12:08
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
Először is jó volna tudni kicsomagolt fájlok kiterjesztéstét. Az alapján kéne hozzátársítani a megfelelő programot.
2013. nov. 4. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:

A Winrar soha nem is fogja se "wordbe" se "jegyzettömbbe" kicsomagolni, mert ez teljesen értelmetlen.

Fogja a tömörített fájlt és kicsomagolja belőle a tartalmát.

Azt, hogy te ezek után mihez kezdesz vele, na annak már semmi köze se a Winrarhoz se a tömörített állományhoz.

2013. nov. 4. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolsó kettő írta. Az a lényeg, hogy kicsomagolás után milyen kiterjesztésű fájlt kapsz és azt a kiterjesztést kell a Word-höz társítani...
2013. nov. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!