World of Tanks-ben a Tiger 1 tank hosszabbik KwK lövegéhez (43-as) ki kell fejlesztenem előbb a fejlettebb felfüggesztést ahhoz, hogy a löveget feltudjam rakni a tankra?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 09:24
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom igen ki kell fejleszteni. Legtöbbször minden tanknál általában a felfüggesztést kell legelőször kifejleszteni aztán a többit.
2/3 anonim válasza:
igen ki kell fejleszteni. utána jöhet a torony és csak azután a löveg. nekem az volt a mázlim hogy buff előtt (8.7 végén) vettem meg nem mentem vele semmit, és mikor kijött 8.8 megkaptam fúl kifejlesztve :D csak pénzért kellet megvennem a modulokat.
3/3 anonim válasza:
Ha egy új tanknál, (bármire értelmezhető) ilyen kérdésed akad, akkor erre van egy könnyed módszer. Megkell nézni a garázsban lévő jobb oldali tank adatoknál, azt hogy mekkora a tömege a tanknak és a /-jel mögött, hogy mekkora tömeget bír el, ha megjegyezted a különbözetet, akkor megnézed a kívánt löveg vagy toronny tömege és az alap torony vagy löveg közti különbözetet, mert ez mutatja, hogy mennyivel lesz nehezebb a tank. Innen már csak meg kell nézni hogy az alapfelfüggesztés teherbírásába bele fér el az új löveg vagy torony tömege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!