Brigitta925 kérdése:
Miért nem működik a hangszóróm?
Figyelt kérdés
Miután újra lett telepítve a gépem és új driver került fel rá így nem működik a hangszóró. Eddig semmilyen probléma nem volt vele, de most egy sárga kérdőjel található a hangkártya előtt és nem működik. Mi a teendő ilyenkor?2013. nov. 2. 21:19
1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy fel van telepítve az a driver?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, biztos
2013. nov. 2. 21:22
3/5 anonim válasza:
"új driver került fel rá": úgy érted, új oprendszer?
Gondolom 7, vagy 8.
Megoldás: az oprendszerhez tartozó, legfrissebb driver feltelepítése
Nézd meg a hangkártya típusát. Írd be googleba és menj fel a gyártó honlapjára. Mindig van egy support oldal, ahol letöltheted az adott oprendszerhez tartozó, legfrissebb drivert.
4/5 A kérdező kommentje:
újra lett rakva a gépen ( windows Xp) és rá lett telepítve a Smart Driver Updater.
2013. nov. 2. 21:27
5/5 anonim válasza:
2. vagyok
szerintem kézileg próbáld meg letölteni, ne driver keresőkkel, mert nekem se volt megfelelő, amit letöltött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!