Miért nem tudok renderelni Sony Vegas Pro 11-ben?
Windows 7 64 bit az op. rendszerem és a Sony Vegas Pro 11.0.701 verziójú vegasban a "render as..." menünél nincsen .wmv formátum...
Már újratelepítettem, felraktam a 32 botes verziót? A Vegas Pro 10-et is, de egyikben sincs .wmv ... Segítsetek!
Ha már úgyis 64bites rendszered van, akkor rakd fel a Pro 12-őt. Egyébként szerintem N verziójú Windows-od van, ami annyit tesz, hogy a Media Feature Pack nincs benne (Media Player, stb). Aza kisebb gond, hogy pár program hiányzik, a nagyobb, hogy így szerkesztőprogramok nem tudnak WAV, WMV formátumba renderelni.
Pl ha felrakod a QuickTime-ot, csak akkor tudsz MOV-ba renderelni. Ugyanígy a Media Feature Pack
Innen tudod letölteni a Pack-et, természetesen ingyen, és hogy ne töröljék a linket, külön kiírom, hogy legálisan:
Hát én még annyit megpróbálnék, hogy leszedném a Vegas-t és a Media Player-t, csinálnék egy registry takarítást, aztán visszaraknám először a Media Player-t aztán a Vegas-t.
Ha ez sem működik akkor passzolok, akkor talán a legegyszerűbb egy Pro verziójú Windows telepítése amibe alapból be van építve a Media Feature cuccok.
Még amit tudok mondani az a K Lite Codec Pack
Egyébként MOV és az XDCAM EX (MP4) is nagyon jó, szóval nem kell elkeseredni ha nem jön össze a WMV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!