Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gta 4 patch hiba?

Gta 4 patch hiba?

Figyelt kérdés
nem tudom patchelni a gta 4et mert azt írja ki, hogy :rockstar games social club was not detected stb... mi a fa...szt csináljak ezzel a sza..rral? (bocs már ku rva mérges vagyok.)
2013. okt. 31. 21:43
 1/6 .FeRi. válasza:
Letöltötted és úgy akarod patchelni vagy megvetted?
2013. okt. 31. 23:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, de eddig nem volt semmi pobléma, valahogy azóta van, ogy lefuttattam egy wise registry cleanert, nem tudom lehet e közé hozzá.
2013. okt. 31. 23:36
 3/6 .FeRi. válasza:
Én csak úgy tudtam játsszani vele letöltöttel hogy nem patcheltem mert egyszer patcheltem és hibát írt ki és újra kellett telepíteni, patchelni csak az eredeti megvett játékot lehet.
2013. nov. 2. 23:46
 4/6 A kérdező kommentje:
ok kösz
2013. nov. 3. 14:10
 5/6 anonim válasza:
Innen le lehet tölteni a játékhoz a patcheket de az 1.070 patch-et is meg kell szerezned valahonnan crack-el. [link]
2014. jan. 14. 01:56
 6/6 A kérdező kommentje:
page not found, de kösz már töröltem a pi...csába
2014. jan. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!