Valaki segítene megmondani, hogy miért szivat az Origin?
Figyelt kérdés
Na szóval. Belépéskor azt írja ki az oldal, hogy rossz az e-mail cím vagy a jelszó. Nos az a problémám hogy ha Origin ID-mel lépek be akkor beenged viszont ha az e-mail címemmel akarok belépni akkor azt írja ki hogy rossz. Próbáltam új jelszavat kérni de nem fogadta el a címet, pedig ha bemegyek a Gmail fiókomba akkor ott csücsül az a levél hogy " köszöntünk az Originen " tehát biztos hogy ezzel a címmel regeltem be. Valakinek van valami ötlete hogy mit tudnék csinálni?2013. okt. 31. 19:25
1/2 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja és a battlelog-ba sem enged be, de probáld meg az ea supportot csak nekem nem válaszoltak.
2/2 A kérdező kommentje:
Most már én is ott tartok hogy írok egy levelet a supportnak, csak gondoltam előbb körbe kérdezősködök hátha valakinek van valami ötlete.
2013. nov. 1. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!