Hamachi-Nem sikerült csatlakozni a szolgáltatáshoz?
Segítséget szeretnék kérni.
Feltelepítem a hamachit és elindítom a hamachit azt irja ki hogy "hamacki indítása....."
Majd csak feljön egy ablak hogy "nem sikerült csatlakozni a szolgáltatóhoz"
Mi lehet a problema?
Nyomj egy Windows gomb+R -t és indítsd el services.msc-t, itt keresd meg "LogMeIn Hamachi Tunneling Service"-t, jobbkatt rá és indítás.
Ha elindul akkor minden rendben ha nem akkor futtatás: regedit és ott HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node(64 bites Windowsnál)->LogMeIn Hamachi. Itt ha nincs EngineConfigDir akkor hozd létre: jobbgomb->új karakterlánc és nevezd el "EngineConfigDir" -nek és az értéke legyen egy olyan mappa elérési útvonala amibe nyugodtan pakolhatja a dolgait a Hamachi (pl. C:\Program Files\Hamachi)
Nekem tegnap ezután működött :D
Szerintem elrontották a telepítőt, mert elfelejt a registryhez hozzáadni egy kulcsot, meg létrehozni egy könyvtárat.
A registryben ezen a helyen:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\LogMeIn Hamachi\
Létre kell hozni egy új karakterláncot, EngineConfigDir néven, és ezt az értéket adni neki:
C:\Windows\system32\config\systemprofile\AppData\Local\LogMeIn Hamachi
Ezután létre is kell hozni neki ezt a mappát. Akkor is itt, ha 64 bites a windows.
Utána Futtatásba beírod: services.msc, és az elinduló programban megkeresed a LogmeIn Hamachi Tunneling Engine-t, jobb klikk rá és Indítás. Utána már működni fog.
1. Futtatás -t beirod a keresőbe
2. Ott lesz ahova tudsz írni abba ezt írd: service.msc Valami ilyesmi
3. Megkeresed a LogMeInHamachi -t
4. Rákattintasz
5. Ott van hogy Indítás Arra rá nyomsz és ki írja az ellőbit
6. De utána már az Ujraindítást -is ki írja arra katt.
7. És elindul a hamachi, (Mert nekem elindult.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!