A legelső Windowsokat lelehet még tölteni valahonan, lehetőleg magyarul?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 13:44
1/8 coopper válasza:
Szia.
Az első "igazi" magyar windows a 3.1-es volt : [link]
Ha googléban rákeresel biztosan add letöltési linket is torrentben biztos fent van egy csomó helyen.
A többit pedig biztosan le lehet tölteni (95, 98, stb)
Sok sikert.
üdv.
2/8 A kérdező kommentje:
A Windows 3.x et sikerült leszedni, de az előtte levöket seholsem találom, sajna! :((
2013. okt. 30. 14:16
3/8 coopper válasza:
Szia.
Google: Kulcsszavak : windows verziószám download.
Pl windows 1.0 download : http://www.youtube.com/watch?v=F7XpLdGlDdg (a megjegyzésben ott a letöltési link )
A többit próbáld meg egyedül.
Sok sikert.
Üdv.
4/8 anonim válasza:
"A Windows 3.x et sikerült leszedni, de az előtte levöket seholsem találom, sajna! :(("
Mert az az első Windows amit kiadtak magyarul.
Sok értelme nincs magyarult használni, szerintem jobb az angol, én mindig is úgy használtam
5/8 A kérdező kommentje:
cooper ,nagyon köszönöm a segítséged! Esetleg nemtudja valaki hogy mi volt az első operációs rendszer? ( sztem linux, de azon belül, pontosabban?)
2013. okt. 30. 16:13
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
ezekszerint a LEO I volt az első.?
2013. okt. 30. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!