Egy gyenge gépen a 32 bites Windows 7 gyorsabb, jobb lesz, mint a 64 bites?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 08:52
1/4 Csxeba válasza:
Nem, de több memóriát eszik, ezért ha betelne a memória, akkor aztán belassulna mint állat :D + több helyet foglal a HDD-n, és ha a HDD-n 10%-nál kevesebb hely van, az is komoly lassulásokat okozhat. De ha nem telik be semmi, akkor még gyorsabb is lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Most 64 bites Ultimate van rajta, de nagyon lassú, pedig egyszerűre van állítva, tehát ki van kapcsolva az Aero. És tegnap este telepítettem fel.
Processzorok:
Intel(R) Celeron(R) CPU E1400 @ 2.00GHz
Intel(R) Celeron(R) CPU E1400 @ 2.00GHz
Videokáryák:
NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i
RAM:
1,00 GB (894 MB használható)
Lemezmeghajtó:
SAMSUNG SP0812N ATA Device
Számítógép:
ACPI x64-based PC
2013. okt. 30. 09:50
3/4 anonim válasza:
Húha, a RAM nagyon kevés, windows 7-hez nekem a szervízben 4GB RAMot ajánlottak, de nekem 2GB-vel ment rendesen, szerintem próbáld meg, hogy +1 RAM-ot beleraksz mert azaz 1 nagyon kevés XP-hez jó de még ott se a legjobb
4/4 anonim válasza:
Szerintem a 32 bittest ragd fel ahoz elég az 1gb ram
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!