Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Nem megy fel a Google chrome, Mozilla firefox, Adobe flashPlayer. Letőlti, elkezdi telepíteni, és a telepítés végénél, mintha valami akadályozná a telepítés befejezését, a chrome is meg a flash player is. A mozilla telepítője el sem indul.

HP Compaq nx 6310 Laptop.

Új rendszer rajta,XP SP 3.

Amiket telepíteni szoktam a laptopra:

-Laptop driver-ek.

-K-Lite 10 ace mega codec pack

-Nero 7

-CCleaner

-Counter Strike 1.6 LH 2010.

-Decal converter

-Daemon tools 4

-Adobe reader

-HLSW

-Total commander Darkside

-BitTorrent client 7.0

Ennyi.

Ezelőtt nem csinált ilyet.(netet wifiről kap)

Valaki valami ötlet?

2013. okt. 29. 08:49
 1/4 levis56 ***** válasza:
Csinálj vírus és kémprogramkeresést majd állítsd vissza a gépet egy korábbi visszaállítási pontra lehetőleg olyan időpontra amikor még a hibát nem észlelted,ha nem jó lehet hogy sérült egy rendszer fájl aminek a telepítéshez van köze akkor csak az op rendszer újratelepítés segít.
2013. okt. 29. 09:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Most megint újra raktam a rendszert,és megint nem engedi..FÚÚÚÚÚÚÚÚ de kezd már elegem lenni belőle...reggel egyenként mindent letörőltem róla és semmi.Most megint újra raktam a gépem,megint letiltja valami...pfffffff
2013. okt. 29. 12:26
 3/4 levis56 ***** válasza:
Talán maga a telepítő lemezen,programban van a hiba,próbálj egy másik op rendszert vagy telepítőt használni. Ha nincs küldhetek segítséget ha privatban adsz egy email címet.
2013. okt. 29. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
2 új rendszert raktam fel,kizárt hogy mind a kettő rossz legyen.Amúgy a google chrome felment,de úgy,hogy felakartam rakni egy avast-ot,és az kérdezett rá hogy felraom-e a chrome-ot,és beállítom-e alapértelmezett motornak.Így ment fel a chrome.A firefox is felment,de valami nagyon régi verzió,az új nem megy fel.Teljesen új op rendszer.Régen nem volt ilyen gond.Gyenge a laptop,és win 7-et nem bírná el.Vista meg nem kell.
2013. okt. 30. 06:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!