MySQL valamiért nem működik a navicat programmal ötletek?
Figyelt kérdés
Nos, arról lenne szó hogy csináltam egy mysql szervert mert akkarok futtatni dayz szervert csak az a baj hogy sikeresen futtasam a szervert ugye kell mysql-be új adatbázist létre hozni és oda berakni az sql tömöritésű fájlokat na ez mind szép és jó csak a navicat nevezetű program egyszerűen nem enged fel csatolni az user-be mert azt írja hogy nem jó név pedig mindent jól meg adtam ugye ha alapból nem adtál hozzá user-t akkor az root ugye az ip beállítás-ra a localhostot kell megadni meg a pw mindent jól megadok és egyszerűen sehogy nem működik de ez csak mind azért furcsa mert a mysql workbench-ben pedig be enged lépni valami tipp hogy hogy lehetne megoldani?2013. okt. 29. 00:36
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg ugyanezt leírni tagoltan és olvashatóan, mert nekem már a negyedénél kifolyt a szemem, és nem vagyok hajlandó komolyabb energiát belefektetni abba, hogy dekódoljam ezt a förmedvényt, ha egyszer te kérsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!