Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet PS3-ra CFW-t...

Hogy lehet PS3-ra CFW-t felrakni OFW helyett?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom h most tettem szer egy új PS3ra és már az új 4.50 OFW van fent rajta és nem tudok rá semmilyen fajtát felrakni mert mindig az írja ki h "The data is corrupted (8002F957)"

2013. okt. 28. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Jó hogy omg...

Komolyan nem tudom miért nem lehet utána olvasni a dolgoknak... -_-

Kezdjük ott 2 tipus törhető... cech 1000res és 2000res széria [gép hátán megnézheted]

ha 3000 vagy 4000resek nem... felejtheted is el akkor...

Ird meg h milyen tipus mert addig nem koptatom feleslegesen a bill-t...

[Illetve hogy lehetne már feltenni cfw-t hardweres beavatkozás nélkül? Kis logika legyen már könyörgöm...]

2013. okt. 28. 22:31
 2/8 A kérdező kommentje:
fat-os
2013. okt. 28. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:

1#

Az hogy dronwgade-led az szoftveres nem hardveres szerintem.

A CFW-hez szerintem nem kell hardveres beavatkozás.

Kedves kérdező olvass vissza 100+ ilyen kérdés van

de annyit elárulok downgradelned kell (10k+) amit nem tudsz otthon csinálni mert kel egy E3flashelő.

amugy ha FAT hogy új?

2013. okt. 29. 08:33
 4/8 A kérdező kommentje:
úgy h nekem új am linkeljé már pls párat mert én nemtaláltam
2013. okt. 29. 11:10
 5/8 TaKy99 ***** válasza:

Nem találtam :)))))

Most komolyan?

Na mindegy, itt nézz körül. Ha itt sem találsz megoldást, akkor sajna nem tudok/akarok segíteni.

[link]

2013. okt. 29. 11:13
 6/8 A kérdező kommentje:
már néztem..nemtaláltam, innen szedtem la a cfwket hátha jó vmelyik és ha NAND-os azt se tudod h kell flashelni?
2013. okt. 29. 11:17
 7/8 A kérdező kommentje:
csak azé mert ha itthon is meg lehetne csinálni mint a sárga led et (mert úgy vettem) akk nem költenék arra feleslegesen 13ezer Ft-t
2013. okt. 29. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

"Az hogy dronwgade-led az szoftveres nem hardveres szerintem."

Gondolom downgrade-t akarták írni nem?

Ahhoz mivel 4.50ven kell a hardweres beavatkozása [szal rákötik ugye az e3-flashert a gépre...]

Ha csak telepíteni kéne nem kéne h.beavatkozás de mivel 4.50 felett van jelenleg lehetetlen...

----------

Sajnos muszáj lesz költened rá mert jelenleg csak 3.55 tól telepíthető a cfw...

[illetve sztem nézettesd meg velük a gépet azzem ingyen megnézik bár nem vagyok biztos benne]

Illetve tudod ugye hogy ők csak 3.55 ofw ig teszik vissza onnantól pedig neked kell csinálni a dolgokat...

---------------------

Ezt akkor tudod otthon megcsinálni ha van e3 flashered ami 20-30ezer ft és vágod a témát...

Szal hiába vennéd meg ha azt sem tudod mit hova rakj be stb...

2013. okt. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!