Hogy lehet PS3-ra CFW-t felrakni OFW helyett?
Jó hogy omg...
Komolyan nem tudom miért nem lehet utána olvasni a dolgoknak... -_-
Kezdjük ott 2 tipus törhető... cech 1000res és 2000res széria [gép hátán megnézheted]
ha 3000 vagy 4000resek nem... felejtheted is el akkor...
Ird meg h milyen tipus mert addig nem koptatom feleslegesen a bill-t...
[Illetve hogy lehetne már feltenni cfw-t hardweres beavatkozás nélkül? Kis logika legyen már könyörgöm...]
1#
Az hogy dronwgade-led az szoftveres nem hardveres szerintem.
A CFW-hez szerintem nem kell hardveres beavatkozás.
Kedves kérdező olvass vissza 100+ ilyen kérdés van
de annyit elárulok downgradelned kell (10k+) amit nem tudsz otthon csinálni mert kel egy E3flashelő.
amugy ha FAT hogy új?
Nem találtam :)))))
Most komolyan?
Na mindegy, itt nézz körül. Ha itt sem találsz megoldást, akkor sajna nem tudok/akarok segíteni.
"Az hogy dronwgade-led az szoftveres nem hardveres szerintem."
Gondolom downgrade-t akarták írni nem?
Ahhoz mivel 4.50ven kell a hardweres beavatkozása [szal rákötik ugye az e3-flashert a gépre...]
Ha csak telepíteni kéne nem kéne h.beavatkozás de mivel 4.50 felett van jelenleg lehetetlen...
----------
Sajnos muszáj lesz költened rá mert jelenleg csak 3.55 tól telepíthető a cfw...
[illetve sztem nézettesd meg velük a gépet azzem ingyen megnézik bár nem vagyok biztos benne]
Illetve tudod ugye hogy ők csak 3.55 ofw ig teszik vissza onnantól pedig neked kell csinálni a dolgokat...
---------------------
Ezt akkor tudod otthon megcsinálni ha van e3 flashered ami 20-30ezer ft és vágod a témát...
Szal hiába vennéd meg ha azt sem tudod mit hova rakj be stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!