Win xp van a gépemen de ujra szeretném telepíteni Win 7 re. Nem CD ről hanem letöltöttem a netről. Mivel kezdő vagyok, hát elég gondban vagyok mert félek. Azt kérdem, hogy lehet valami baja a gépnek telepítés közben?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 21:00
1/2 anonim válasza:
hát én is igy vagyok vele :/ csak nekem eredeti és limitált alkalommal is telepíthetem csak újra szóval inkább olyan csinálja nekem aki már profi ebben, de mellette állok mindent nagyon jól elmagyaráz tippek is vannak. de most nem nagyon tudok mit mondani neked mert én sem értek nagyon hozzá, inkább te is keress olyat aki ért hozzá kérd meg magyarázza el és legközelebb menni fog :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi... :D
2013. okt. 27. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!