Kapcsoljam ki a Windows frissítést lassú gépnél?
Elég öreg, és lassú a masina (2,4 GHz Celeron, 512 MB RAM, 64 MB videokártya, 40 GB Maxtor HDD) XP SP3 van rajta, és hamarosan eladom.
Azt hallottam, hogy a Windows automatikus frissítései nagyon megfogják a gépet. Ez igaz?
Célszerű kikapcsolni, vagy túl nagy a veszély, és hagyjam inkább bekapcsolva? Az MS Esential a vírusirtó, hogy ne fogja meg a gépet másik fajta.
"Azt hallottam, hogy a Windows automatikus frissítései nagyon megfogják a gépet. Ez igaz?"
Sajnos ilyen régi gépeknél igaz. Én még nem vettem észre hogy problémát okoznak, de hát mindenkinek mások az internetezési szokásai. A legjobb vírusirtó meg maga a felhasználó. Egyébként azt tapasztaltam, hogy az MSE mostanában igen csak fogja az ehhez hasonló konfigokat.
A Panda Could most a light -osabb az ingyenesek közül.
Eladás előtt meg úgyis illik újrarakni.
MSE sz.rt se ér..
Avast legújabb verziója már nem fogja a gépet.Ilyen gépen van fent nekem is..
Szia.
Bekapcsolás után mikor beindul a gép, inditsd el a feladatkezelőt (CTRL+SHIFT+ESC) menj a Folyamatok fülre.
Rakd a CPU oszlop szerint csökkenő sorrendbe a folyamatokat és nézd a százalákokat.
Ha SVCHOST.EXE fogyasztja a processzorod 99 %-át, igen akkor le kelle tiltani a frissitéseket :
Futtatás : services.msc
A megjelenő ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni.
Katt kétszer rá, a megjelenő ablakban (ha fut akkor először leállitás gomb, majd) a leengedő ablakban leállitást választani. Kép : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!