Létezik ilyen program?
Figyelt kérdés
ami a filmneveket ABC sorrendbe rakja és ki is lehet nyomtatni2009. nov. 13. 15:51
1/5 anonim válasza:
Nem értem, mire gondolsz.
Ha átmásolod wordba, ott sorrendbe lehet tenni.
2/5 anonim válasza:
Ha egy mappában vannak ABC sorrendbe rakja. Én úgy szoktam,hogy teljes képernyős módban nyomok egy PrtScSysRq gombot majd Paint-be illesztem és JPG formátumba mentem. De ha van jobb az engem is érdekelne.
3/5 A kérdező kommentje:
és wordban hogy tudom beállitani hogy sorrendbe legyenek?
2009. nov. 13. 16:29
4/5 anonim válasza:
Total Commander:Kijelölés menü>Minden kijelölése>A kijelölt nevek másolása vágólapra.
Ez pedig beilleszthető egy szöveges dokumentumba.
5/5 cynic válasza:
2007-es Word: kijelölöd a listát, Home lapfület balfent kiválasztod, Paragraph részt megkeresed (kb középtájt) és ott van egy gomb, rajta A, alatta Z, mellette egy lefelé mutató nyíl. Na, azzal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!