Vki próbálta már a war thundert? Milyen?
Figyelt kérdés
jobb mint a world of tanks?miben különbözik?megéri átmenni?ugyan egymásból kell kifejleszteni a tankokat?játszható valós anyagi ráfordítás nélkül? bármi érdekel róla. néztem róla pár videót de még nem sok mindent értek belőle. a repülök és a tankok egy és ugyanazon csatában vannak?2013. okt. 26. 21:15
1/6 Nayal válasza:
Á csak 6 millió ember. Nagy magyar közössége is van a játéknak. Warthunder.hu és war thunder sg fórum. Am k.vajó.
2/6 A kérdező kommentje:
és megéri a world of tankról átmenni inkább oda?ha jól tudom mostanság jönnek a tankok a neten sok videót találtam róla de elsőre nem sok különbséget fedeztem fel apróságokat leszámítva.
2013. nov. 8. 21:40
3/6 Nayal válasza:
Gameplay alapján nem is fogsz. Am attól függ: Akarsz veszteséges csatákat? Zavar a picit bonyolultabb irányítás, és játékmevhanika? (nincs lánctalpjavítás még arcade-ban sem, dombra ne akarj tankkal fölmenni, van, hogy kilövik a tornyod azt vége, egy lövés egy halál ha jó helyre megy, realisztikus sérülésmodell, realisztikus fizika, viselkedés. Repülőknél szintén.) Unod a sok idióta 12 éves vérpistikét? A csapatjátékot preferálod? Akkor töltsd le.
4/6 A kérdező kommentje:
jól hangzik.gép és helyigénye milyen? a wotban azt sem szeretem hogy egyre többet követel teljesítményben és minden hónapban + 800mb az új patch
2013. nov. 10. 23:52
5/6 Nayal válasza:
www.gepigeny.hu am nem tudom mennyit foglal. Mellesleg itt úgy van, hogy van néhány kicsi (pár megás) patch aztán később egy nagy. Legutóbb pl 1,8Gb volt :D Nemsokára jönnek a tankok sztem az még nagyobb lesz de fene tudja.
6/6 Nayal válasza:
Itt nem jön havonta új nagy patch mondjuk... Nagyobb időközönként jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!