Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Amikor a fényképezőgépen...

Amikor a fényképezőgépen néztem a képeket, mind megvolt. Amikor kivettem a kártyát - vagy csatlakoztattam a kamerát a géphez egy USB kábelen keresztül -, akkor viszont rengeteg kép hiányzott. Mi lehet a baj? Folyt. Lenn.

Figyelt kérdés

Töröltem 75 darab teljesen fekete képet - éjszaka fotóztam -, de valahogy ezekkel együtt törlődtek azok a képek, amik kellettek volna - ez cska akkor derül ki, amikor újra a fényképezőgépen néztem a képeket.

Megpróbáltam visszaállítani atörölt képeket, de akárhány programot próbáltam, egyikkel sem adta ki a mostani törlést - csak a legutóbbit, a 12 nappal ezelőttit.

Sose történt még ilyen, nem tudom, miért nem adta be az összes képet a gép, miért csak a kamerán látszódtak. Kipróbáltam azóta a gépet, semmi baja, nincs ilyen gondom.

Pandora Recovery-t és Recuva-t használtam. A gép Canon 600D, 16GB-os class 10 memóriakártyával.

2013. okt. 25. 11:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt kihagytam, hogy ha van lehetőség a képek "visszaszerzésére", akkor kérem írjátok le.
2013. okt. 25. 11:22
 2/3 Csxeba ***** válasza:
100%
A flash alapú tárolók, mint pl a memkártyák vagy pendrive-ok csak korlátozott alkalommal újraírhatóak, azaz idővel elöregszenek és produkálhatnak ilyesmit. Nem lehet, hogy régi a kártya? Esetleg le is formázhatnád, ki tudja, mi baja van. Ha leformázod, mindenképp a fényképezőgéppel csináltasd a formázást.
2013. okt. 25. 11:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Másfél éves a kártya. Ha legközelebb ezt csinálja akkor megy a kukába - még szerencse, hogy megismételhető fotók ovltak rajta. Köszi.
2013. okt. 25. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!