Miért nem indul el a Need For Speed Pro Street?
Figyelt kérdés
Nem indul el a nfs pro steet. Valaki nem tudná megmondani hogy miért? Eddig szépen elindult meg minden, gépem még többet is bírna( Op rendszer: Windows 7 Home Premium 64 bites,1gb vidókártya, AMD A6-os proci,6gb RAM stb). Amikor inditanám el a "bemutató" videó vagy akárminek is hívját az elején azt a videót az elindul, szépen elmegy(vagy tovább enterezem) kijön hogy "Sikeres betöltés" és alatta a tovább gomb rámegyek kidob a játékból és kirja hogy "nfs.exe működése hiba miatt leátlt" de mien "hiba"..? Ma még játszottam is vele, kikapcsoltam, elmentem úgy 2-3 órára. Most, hogy vissza jöttem ez fogad. :( Már többször újralett inditva, de még mindig nem jó. Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.2013. okt. 24. 18:39
1/1 anonim válasza:
Először szerintem próbáld meg újra telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!