Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » World of Warcraft: MoP-hoz...

World of Warcraft: MoP-hoz kapok valamennyi játékidőt is?

Figyelt kérdés
Egy ideje azon gondolkozok, hogy megvenném a wowot. Minen kiegészitövel battlechest cata stb. csak azt nem tudom h mind ez mellé vennem kell-e még + time cardot, vagy kapok 1-2 hónapot vele?

2013. okt. 23. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Regnél mindenképp UK-t add meg lakhelynek, mert sok mindent nem lehet a maygarba regelt accokkal, pl barátot sem hivhatsz meg mert piramisjátéknak minösül meg pár iylen apróság, meg ha anglia van beállitva akkor font ban is fizethetsz, gyakran jobban jön ki mint euro alapon, nekem is UK-s az accom.

Magyar szervernek meg még az Arathort lehet ajánlani de az csak PvE, Twisting Netheren is vannak sokan magyarok, de ott csak horda oldalon játszanak, az allis állomány szinte semmi azona szerveren, meg ott van a world 1st klán is.

2013. okt. 23. 21:00
 12/15 A kérdező kommentje:
hat én inkább föként PvP szerverre szeretnék menni, nekem Ragnarost ajánlották, sajna nekem fogalmam nincs hol és mennyi magyar van illetve hol érdemes jatszani. Köszönöm válaszodat!
2013. okt. 23. 21:59
 13/15 anonim válasza:
Ragnán sok a magyar, de inkább alli oldalon.
2013. okt. 25. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:

En azt javaslom hogy Mo.-t add meg lakhelynek, ismeretsegi korben volt mar problema support keresnel hogy nem valodi lakcim volt megadva. Acc reset (Password) kellett es megkerdeztek hogy miert nem UK ip cimrol jelentkezik be ha o az igazi tulaj, es hogy mi is a valodi cime mert hogy a bejelentkezesek 100% magyar. Meglehet probalni de szerintem jobb teljesen 'tisztan' jatszani.

Egyebkent 30napot kapsz es regen (~6 eve) kert bankkartyat (30 nap utan vettek le penzt) vagy 1 gamecardot regisztracional.

2013. okt. 27. 22:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszod, ezt még majd meg kell gondolnom.
2013. nov. 2. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!