Windows 8.1-ben miért nem működik?
Telepítettem a Windows 8.1-et (bolti Windows 8), minden tökéletesen működik két dolgot kivéve:
1, A könyvjelző appot nem tudom használni, elvileg a megosztás menüben kellene feljönnie egy gombnak, amivel rögzíthetőek az olvasott cikkek, de nekem nem jelenik meg.
2, A Microsoftos alkalmazások csempéinek jobb alsó sarkában egy lefele mutató kis nyilacska jelent meg kb 1 napja.
Egy cikkben azt olvastam, hogy ez azt jelenti: " a lefelé mutató nyilak arról árulkodnak, hogy egy másik szinkronizált gépen ezek az alkalmazások fel vannak telepítve, itt viszont még folyamatban van a letöltés." Ez mit jelent? Nincs szinkronizálva a gép semmilyen másikkal.
A segítő tanácsokat előre is köszönöm.
Nekem nincs semmilyen nyíl az alkalmazásoknál..
A könyvjelző pedig csak a metros felületen működik (jobb gombbal ráklikkeksz egy alkalmazásra -ezzel kijelölöd azt- majd a megosztáshoz mész, és felbukkan a könyvjelző).
Illetve a metros felületen chrome alatt is megjelenik ez a funkció.
Normál asztali felületnél nem használható ez a funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!