Az Ashampoo miért két óra alatt ír meg egy sima DVD-t nyolcszorosan?
Vagy rossz nminőségű a lemet vagy csak simán nem szereti a meghatód azt a márákt.
Az egy dolog hogy nyolcszorosra állítod be, ő akkor is akkora sebességgel írja, hogy az biztonságos legyen és ilyenkor kérdezés nélkül írja akár kétszeres sebességgel is, mert az írókprogik általában nem írják ki a tényleges írás sebességét. Emlékszem, ehhez a NERO-ban is külön hekkelni kellett valamit, hogy a ténylegeset mutassa és ne a beállítottat...
Egy képfájlt, ami kb 4.3 gb. A program szerint két óráig tart, mintha egyszeresen írná. De a részleteknél nyolcszorosat igazolt. A dvd rom működőnek tűnik, jól olvas, de ez az írás most ledöbbentett. Átnéztem minden beállítást, de nem találtam hibát.
Van hely is, meg szabad ram is bőven. Remélem nem az író gyári hibás...
* Vagy rossz minőségű a lemez vagy csak simán nem szereti a meghajtód azt a márkát.
Bocs, de le kellett írnom még egyszer, mert nekem fájt a 4 hiba. :)
Nem rossz a Maxell. Igaz, én a Bosnyák téri piacon szoktam venni, lehet, hogy ott frissebb az áru...
Tippem amúgy nincs, valami biztos, hogy nem stimmel, de gondolom, ennyit már kifilóztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!