Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért veszi vírusosnak az AVG...

Miért veszi vírusosnak az AVG ezt a játékot?

Figyelt kérdés

Játék: http://www.youtube.com/watch?v=g8NdYwksfT8 videó alatt az első link (le kell tölteni)

Vírus (amit kiír): Win32/Heir

Szerintem nem vírusos, mert egy csomó embernek működik. Most akkor mi van? Téves riasztás? Hallottam már ilyenről.

2013. okt. 20. 08:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Kérdezd itt ! [link]
2013. okt. 20. 11:13
 2/19 A kérdező kommentje:

1. A gphungary oldalra majd felregisztrálok.

2. *Win32/Heur a vírus, elírtam.

2013. okt. 20. 13:43
 3/19 anonim ***** válasza:
mert a Vírusírtók mindent vírusnak néznek de ha nem használsz vírusírtót akkor nem tudom..
2013. okt. 22. 14:58
 4/19 tabaki ***** válasza:

"Szerintem nem vírusos, mert egy csomó embernek működik."

Okos gondolat... Nem jutott még eszedbe, hogy egy vírusnak mást célja is lehet azon kívül, hogy azonnal működésképtelenné tegye a programot? Nem, mintha én közelebbről ismerném ezt az izét, de hátha mások véleményére is adsz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2..

[link]

Egy trójai vírusnak éppen az a jó, ha a program közben zavartalanul üzemel, addig nem gyanakszik bajra senki. Gondolom, a haverjaidat érdekes meglepetések érik előbb-utóbb.

2013. okt. 22. 15:18
 5/19 tabaki ***** válasza:

Ez is érdekes lehet:

[link]

A következő mondat kivált mutatósan csillámlik az iménti hozzászólásomban idézett véleményed fényében:

"The Win32-Heur Virus is a lethal computer virus which can infect your computer without you knowing that anything has happened."

Tehát, ha jól értem (elnézést a gyatra fordításért):" A Win32-Heur vírus egy végzetes számítógép-vírus, amely képes anélkül megfertőzni a számítógépedet, hogy tudomásod volna arról, hogy valami történt."

2013. okt. 22. 15:52
 6/19 A kérdező kommentje:
Na most, akkor tényleg vírusos, vagy használhatom vígan? Esetleg valami tipp még? Mindenkinek ment a zöld kéz!
2013. okt. 23. 16:07
 7/19 tabaki ***** válasza:
Lehet, hogy eddig nem fogalmaztam elég érthetően, vagy nemigen tudsz a sorok közt olvasni, de szerény véleményem szerint akkor használd (pláne vígan), ha már búcsút intettél a józan eszednek. A linkelt infók szerint egy sunyi kártevőről van szó, amelyik a háttérben hazavághatja a rendszeredet, esetleg közben megszerzi a bizalmas adataidat is, miközben ennek semmi jelét nem adja. Ha az AVG már nem csak gyanakszik, hanem név szerint azonosítja, akkor illendő elfogadni a véleményét, különben minek a vírusvédelem?
2013. okt. 23. 16:18
 8/19 A kérdező kommentje:
Akkor az emberek többségének miért működik? Értem én, hogy egy súlyos vírus, de akkor is.
2013. okt. 23. 18:46
 9/19 A kérdező kommentje:
3# válaszoló: Ezt hogy érted bővebben? Neked is volt már ilyen?
2013. okt. 23. 18:47
 10/19 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Előfordul,hogy téves riasztásai vannak az AVG-nek.

Én nem ajánlom.

2013. okt. 23. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!