Korábbi merevlemezen hogy tudom elérni a Documents and Settings mappát?
Figyelt kérdés
Új merevlemezt vettem Win8-at telepítettem rá, a régi merevlemezt is beraktam, amire Win7 volt telepítve, hogy átmentsek róla adatokat, de a régi lemezen a Documents and Settings-re kattintva azt írja, hogy jelenleg nem rendelkezek a mappa eléréséhez szükséges engedéllyel. Ez gáz mert az Asztalon volt egy csomó cuccom. Total Commanderben meg automatikusan a mostani Documents and Settingsre ugrik, mintha csak egy parancsikon lenne.
Tudnátok nekem segíteni? Hogy érjem el a régi lemezem Asztalát a mostani oprendszerről?
2013. okt. 19. 12:35
1/2 soccerway válasza:
próbáld valahogy így:
2/2 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet és millió hálám érte, sikerült. :D
2013. okt. 19. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!