Melyik programmal lehet ilyen képet csinálni? És hogyan? (kép bent)
Tehát hogy rakjam be azt a galaxyst így egy kézbe? Vagy egy olyan képbe ahol egy oroszlán ásít és ott is jön ki a galaxys? Így:
Vagy öngyújtónál így:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Ezeknél még egyszerűbb megoldás:
betöltöd a két képet, a felső réteg legyen az univerzumos. Letörlöd a felesleges részeit, majd az átlátszóságát lejjebb veszed hogy az alatt lévő kép is megjelenjen és mented.
Gimp vagy Photoshop vagy bármilyen rétegkezelő képszerkesztő tudja, vagy amit a linkelt kérdésekben is ajánlanak.
A műveletek feléig eljutottál, egy felületen van a két kép. Már csak a másik lépés van hátra, amikor a csillagos képről letörlöd azt a részt ami kitakarja a másikat, és meghagyod amit a végén is mutatni akarsz.
Ehhez azért kell rétegkezelő program, mert ha nem rétegek vannak, akkor egyszerre letörlöd mindkét képet, nem csak a felsőt ami alatt az alsó érintetlen maradna.
megpróbáltam... szerintem nagyon béna..:D [link]
tipp mit csinálok rosszul? (szerkesztő: picmonkey)
Nagy a kontraszt a két kép között, illetve az űrfotó nincs átlátszóvá téve, hanem teljesen kitölti a képet. Egy programban több lehetőséged lenne, például egy elmosódó ecsettel a csillagos kép fokozatosan eltűnne és nem hirtelen váltana át a másik képbe, illetve ha levennéd az átlátszóságát akkor jobban belesimulna a másik képbe ahogy a kérdésben lévő példákban van.
Az sem mindegy hogy milyen képeket használsz fel, ez a párosítás például nem a legjobb, de millió képet lehet találni a neten.
Segítség szempontjából két probléma van: te valószínűleg nem ismered-használod a képszerkesztő programokat, amiben kaphatnál itt több embertől segítséget, illetve én nem ismerem az online szerkesztőket így nem tudok mit mondani róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!