Hogyan lehet két outlookot egyszerre használni?
Adott egy céges laptop és adott egy otthoni. Adott egy POP3-as email kiszolgáló. A levelezést nem a webes mail-en keresztül végezzük, hanem outlookból, mint általában, viszont a munka olyan jellegű, hogy hétvégén és hétközben is kell otthonról is emailezni. Az addig rendben van, hogy hogyan lehet a bejövő leveleket rávenni arra, hogy megjelenjenek mind a két gépen, a probléma a kimenőkkel van.
Azt már megtaláltam a neten, hogy hogyan lehet beállítani az outlookot arra, hogy a kimenő leveleket feltöltse az internetes fiókra, viszont az outlook arra már nem képes (legalábbis még nem találtam rá megoldást) hogy le is töltse őket onnan (és a webes mail-nek sincs ilyen funkciója).
Tehát azt akarnám elérni, hogy ugyanazokat a be és kimenő leveleket lássam a két gépen lévő outlookokban, van erre valamilyen megoldás?
Amúgy mindkét gépen Win7 van és 2010es outlook.
Én pont erre a "felmásol egy példányt" műveletre lennék kíváncsi. Ilyen ugyanis POP3-nál egyszerűen nem létezik.
Hogyan adtad meg, hogy felmásolja? POP3-nál nincsenek is mappák. kezdjük ott.
Hogyne lennének már mappák? O.o
Majd holnap az irodából megmutatom a linket ahol le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!