Lehetséges a Windows 7 telepítése pendriveról?
1: Felismeri, ha úgy kapcsolom be a gépet, hogy már be van dugva a PD? Szóval akkor elindul rögtön a telepítése?
2: Amikor kb. év elején vettem egy videokártyát kicsit felhúzták a processzorom órajelét! Ez ugye nem fog változni attól, hogy újratelepítem a WIn7-t?
3: A videokártya illetve egyéb hardverek drivereit hogy kell telepíteni? Vagy azt megoldja a Win7 magától?
Illetve ha DVD-re írom akkor ráfér egy sima DVD-re? Nem tudok duplát írni... És ha igen, akkor hogyan kell ráírni?
Vagy akár indíthatom közvetlen a gépről is?
1: ha nem indul el egyből akkor a boot menüből ki kell választani az USB-ZIP-et (vagy a másik USB módot) elsőnek a prioritási sorendbe. ezután már indulni fog róla a telepítés
2: attól függ, hogy húzták fel, de szerintem nem
3: W7 a legtöbb alapvető drivert feltelepíti, de a vga-t neked kell, ha van cd-d akkor onnan, ha nincs akkor az amd, vagy nvidia honlapról
egy sima DVD elég hozzá.
itt már megvitattuk, hogy kell:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
ezt értelemszerűen kitöltöd és adja a legfrissebbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!