Miért nem indul crackelés után a fifa 14 skidrow változata?
Normálisan válaszoltam.
Az, hogy neked ez nem tetszik... Magánügy.
"Azért mert te meg tudod venni mert egy kis kocka vagy nem kell mást lepatkányozni. Ennyit az értelmi képességeidről!!!"
Nem értem, csak a kockát tudnak játékot venni?
Te miért nem tudsz? Kezed nincs, hogy leemeld a polcról? Vagy szád, hogy szólj az eladónak?
Ja pénzed nincs? Menj el dolgozni, túlórázni, 2-3 nap alatt megkereshető az ára.
Aki meg tolvaj az egy mocskos patkány, ha tetszik, ha nem...
Lehet túlórázni, lehet munkahelyet váltani.
Nem értem az, hogy te sz#r helyen dolgozol és kevés fizetést kapsz milyen módon jogosít fel a lopásra.
Attól még neked is ugyanúgy be kell menned egy boltba és meg kell venned, amire szükséged/igényed van.
Ha unod a parizert, egy rúd szalámit is kicsempészel a kabátod alatt?
És ha el kapnak ott is habzó szájjal parasztozol, hogy de neked rezsit is fizetned kell?
C|gány vagy, ugye?
Nem, nem a szüleimmel élek és elég sok kiadásom van. De neked ehhez vajnyi közöd sincs... :)
Akkor ne vegye meg. Nem muszáj mindenkinek Fifáznia, játszania. Ha nem telik rá és pluszban dolgozni büdös érte, akkor keressen olcsóbb hobbit. Menj ki a rétre focizni, az egész hasonló és jóval olcsóbb is.
De van jobb dolgom, főként számítógéppel dolgozom, néha belefér az időmbe a gyökerek kiosztása. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!