Van nekem egy eredeti Arma 3 játékom ami csak regionális használatra van, és kéne hozzá VPN. Valaki tud segíteni?
Van nekem egy eredeti Arma 3 játékom ami csak regionális használatra van. A lényeg az hogy mivel Magyarországon élek nem engedi használni csak Orosz illetve Ukrán régióban. Eddig nem magyarázott nekem a steam. Most elkezdett hisztizni. De nem értem miért? Hogy nem érhető el a játék az országomban. Ma megpróbáltam VPN-en felcsatlakozni és sikerült is. De az a baj ezzel hogy csak 24 órás Trial kulcsot kaptam a VPN hez. Ha valaki tud esetleg egy jó vpn oldalt küldeni azt megköszönöm. Amivel eddig próbálkoztam:Van nekem egy eredeti Arma 3 játékom ami csak regionális használatra van. A lényeg az hogy mivel Magyarországon élek nem engedi használni csak Orosz illetve Ukrán régióban. Eddig nem magyarázott nekem a steam. Most elkezdett hisztizni. De nem értem miért? Hogy nem érhető el a játék az országomban. Ma megpróbáltam VPN-en felcsatlakozni és sikerült is. De az a baj ezzel hogy csak 24 órás Trial kulcsot kaptam a VPN hez. Ha valaki tud esetleg egy jó vpn oldalt küldeni azt megköszönöm. Amivel eddig próbálkoztam:
incloak.com
Ha csak játszani akarsz akkor itt válaszd a 2. csomagot.
Bár nem ingyenes csak 3 napig de,nem hiszem h havi 1490 annyira vészes lenne h ne tudnád kifizetni illetve h ezért cserébe normálisan tudj játszani.
De persze a VPN nem csak a játékok miatt jó, bár gondolom ezt tod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!