OpenOffice. Org Writer-ebben a szövegszerkesztő programban hol tudom beállítani, hogy az oldalszámozás a jobb felső sarokban legyen?
LibreOffice-ban mondom, remélem OpenOffice-ban ugyanez:
Beszúrás->Élőfej, ebben maradj is benne, és Beszúrás->Mezők->Oldalszám, utána állíts be jobbra zárást.
Remélem nem az open office-ot használod! Mert az már eléggé elavult!
Libreoffice vette meg az Openoffice céget és most ők fejlesztik.
Egy linket is dobhattál volna arra is, hogy ennyi okosságot honnan szedegettél össze, én nem találtam ilyen híreket. Ha a LibreOffice megvette, pláne még ők is fejlesztik, akkor miért jelent meg az Apache neve alatt most a hónap elején az aktuális változat? Egyébként, ha ugyanazok fejlesztenék, miért volna elavultabb? Nyilván nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal... Amúgy meg csuda sokat avulhatott 2013. október 1. kedd – 18:58 óta.
Ettől függetlenül én is LibreOffice-t használok holmi egyéni szimpátia miatt (ami nem zárja ki, hogy esetleg tényleg jobb), de mamlaszságokkal körítve leszólni egy másik jól használható szoftvert, nem tartom elegánsnak.
Miután az Oracle megszerezte az OpenOffice-t, azok a fejlesztők, akik nem bíztak a felvásárlóban, megalkották a LibreOffice-t.Az Oracle számítása nem jött be, ezért kiszállt a projektből.
Tehát nem a LibreOffice, hanem az Oracle, nem megvette, hanem kiszállt belőle, és nem elavult, hanem újra lendületet kapott. A többi stimmel.
Érdemes néha megkérdezni a jereváni rádiót...
@14:29:
Újabb értő hozzászólás a búvárharangból. Tényleg sikerült függetlenítened magad a valóságtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!