Botony kérdése:
Segítene valaki, a Need for speed Carbon telepítésében?
Figyelt kérdés
Megvan a CD. Annyi a bajom, hogy a töltés közben a 22. százaléknál megakad a telepítés. Ezt dobja ki:
Ha valaki tudna segíteni, annak megköszönném.
2013. okt. 14. 20:34
1/4 anonim válasza:
Másoláskor probléma lépett fel. Talán karcos a lemez, nem másolható. Próbáld ezt a fájlt simán a gépre másolni...
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi problémát nem jelzett. Amúgy nem engedi, hogy csak úgy áttegyem a fileokat, mivel beteszem a CD-t, és rögtön a telepítő jön be.
2013. okt. 15. 15:52
3/4 anonim válasza:
Nem jelzett??? Akkor amit kiírt az mi?
Beteszed a lemezt és közben folyamatosan nyomod a SHIFT billentyűt. Ekkor nem fog indulni és tudod a fájlt másolni...
4/4 anonim válasza:
nekem is az a problémám, ugyanezt írja ki. mindig máshol akad meg a telepítés. a külömbség csak annyi, hogy én letöltöttem,igy mér eredetileg a gépen van a fájl. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!