Microsoft Office 2010 kompatibilitás probléma? Többi lent
Szerintem a 2007-es az ugyanaz, mint a 2010-es (.docx).
Nem minden verziónál változtatják a formátumot, csak akkor, ha már nagyon muszáj.
Használd a LibreOffice-t, ingyenes és mindent megnyit, mindenre menthető. Ezt a két fájlt kell letölteni.
@02:19:
Jelzem, igazat adok neked a LibreOffice-t illetőleg, én is azt használom. Csak Kérdező szorongató problémájára próbáltam megtalálni a legggyorsabb szükségmegoldást ezzel a fortélyos módszerrel, vagyis, hogy ne csináljon semmit, mert nem kell...
Nekem a LibreOffice meg soha nem zilált szét semmit, pedig vannak még Word97-tel készült fájljaim is (CD-n).
LibreOffice Impress, ezt először a saját formátumára mentsd le (.odp), aztán ha kész a bemutató fájl, akkor MS 2007-re : pptx). Ha elkészül és projektorral levetitik, senki sem fogja tudni megmondani, hogy NEM MSOffice-vel készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!