Milyen programmal lehet telepíteni Windows alatt PS2 softmod-olt merevlemezre?
Figyelt kérdés
Minden megvan már csinálva, de arra nem kaptam választ, hogy létezik-e egyáltalán olyan program amellyel lehetne Windows alatt telepíteni játékokat a merevlemezre. Mert ugye olvastam hogyha már megvan a softmod-olt memóriakártyát nem probléma,ha a PS2-tő feje már nem működik. De akkor milyen program segítségével lehet a játékokat a merevlemezre telepíteni?
A választ előre is köszönöm!
2013. okt. 14. 18:39
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
1#: szerintem nem értetted a kérdést?
hogy megyfel a ps2 merevlemezére a DT-től?
A kérdésre USb utill a válasz az átalakítja és open PSLoaderrel 0.9 meg tudod nyitni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Esetleg arra tudnál-e valamit mondani, hogyha IDE-n keresztül kötöm a gépre, akkor is működik-e ez a PSLoader 0.9? Valamint olyan problémám lenne, hogy egy eredeti játékot sikerült felmásolni a PS2 HDloaderrel a vinyóra még sem tudja lejátszani. Mi lehet a baj? A patchelés? Köszönöm!
2013. okt. 17. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!