Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Boltba mennyibe kerül a...

Boltba mennyibe kerül a Windows 8 eredeti telepítőlemeze?

Figyelt kérdés

Az asztali PC-n és a laptopon Win7 van de úgy gondolom hogy már ideje lenne váltani.Körülbelül mennyibe kerülhet?

Letöltés is érdekel de eredeti a legjobb. Aki tud valami hasznos választ az PM! Köszi :)

és lehetőleg gyors választ kérek nem akarok órákig válaszokra várni :)

2013. okt. 12. 20:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ui.: csak poénnak szántam.

Jobban jártál, mintha nekiállsz olyasminek, amihez nem értesz. Bár jobban jártál volna, ha egy ismerősöd megcsinálja, vagy esetleg megmutatja, hogy csináld. Nem bonyolult.

2013. okt. 24. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nemigazán van ismerösöm aki meg van nagyon elfoglalt dolgozik ö is és én is meg nem egy városba lakunk 25 km re egymástól igy a gépet is szállitanom kellene. 5 ezer nekem nem sok egy windows telepitésre volt egy hely ahol 15 ezerrel akartak lehuzni érte de megírták a gépemnek indulási baja van hát visszavitem oda ahol vettem a gépet megvolt lazulva állitólag egy ram azt ingyen garanciába megcsinálták énmeg megvettem tölök eredetibe a win 8 at mert régóta fájt rá a fogam. Igen amihez nem ért az ember én nemcsinálom több lesz a kár mint a haszon. Igy is elöfordul hogy elnyomok valamit. Ismerösöm távsegitséggel megigazitja szóval csak netezni tudok meg néróval írni semmi mást
2013. okt. 26. 00:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia. Van itt egy fasza gyorstalpaló win telepítésre. Igaz XP-vel csinálja, de nem sok különbség van a kettő között.

http://www.youtube.com/watch?v=rmO5FGvFu6A

2013. okt. 30. 22:52
 14/14 anonim ***** válasza:

2013-10-26 00:48

Figyusz,tényleg nem olyan nehéz oprendszert telepíteni.Igaz,én sokáig nem mertem,de mikor gépvásárlás előtt álltam,nem akartam tízezreket oprendszerre költeni.Én se vagyok egy profi,de ha nekem ment,szerintem neked is menne.:)

2014. nov. 8. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!