Windows XP-re szeretnék Windows 8 témát rakni, de csak kinézetre szeretném. Honnan szedjem le? Nem fogja befolyásolni a programok működését?
Figyelt kérdés
windows xp, windows 82013. okt. 12. 10:55
1/5 anonim válasza:
Én nem igazán ajánlom, próbáltam párat, de teljes káoszt és lassulást okoztak a rendszerben(xp).
2/5 anonim válasza:
Inkabb tedd fel a win8at, jobban jarsz vele mint egy 12 eves oprendszerrel...
3/5 anonim válasza:
Xp-re Win8 témát rakni?Ezt nem gondolod komolyan!
Az xp (gondolom azért van a gépeden,mert egy gyenge gép)
erre képtelen!A fájlrendszere olyan,hogy a csempékkel nem tud megbírkózni!Tedd fel a 8-ast rendesen,vagy vegyél egy normális gépet!
4/5 anonim válasza:
Inkább ne szedd le sehonnan,mert az egész rendszered be fog szarni!A Win8-as csempéket a 8-as rendszerre találták ki,nem egy őskori rendszerre!Vegyél inkább egy normális gépet,ami alkalmas a 8-as futtatására!20.000-ft-ból veszel egyet,és azon a 8.1 is fog menni!
5/5 anonim válasza:
Nekem a fordítottja kellene :D Win7/8-ra olyan, ami mindent ugyanoda, ugyanazon a néven tesz vissza, mint az XP-nél és az előtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!