Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom megakadályozni,...

Hogyan tudom megakadályozni, hogy a Steam leállítsa a letöltést?

Figyelt kérdés

Már öt-hat órán át töltődött le Steamen a TF2, aztán szüneteltettem a letöltést, és kikapcsoltam a gépet, mert mentem aludni. Legközelebb még töltöttem belőle le úgy egy órányit, így azt hiszem, már meg volt kb. a letöltés 40-50%-a. Most megint ránéztem, és előről indította az egész letöltést, és a 2-3 giga hely a gépen elpocsékolódott (már ez vagy a negyedik alkalom lehet).

Egy 2 dimenziós, pixeles változatot letöltöttem, de az eléggé lagol nálam, és unalmas is egy kicsit, mert minden kasztnak csak egy fegyvere van. Vissza szeretném állítani a letöltést az eredeti állapotába, mert úgy 10-12 óra letöltést írt, és abból meg volt úgy a fele.

2013. okt. 11. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a 10-12 óra az hazugság,mert nekem fél óra alatt letöltött,szerintem lassú lehet a géped.
2013. okt. 12. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, sokak szerint gép ügyben mindenben lassú. Source engine-t sem biztos, hogy elvinné, pedig az eléggé gördülékeny. És a netem 54 Mb/sec.
2013. okt. 13. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Jobb-klikk, helyi tartalom törlése(ha törölni akarod).

Ha le akarod állítani akkor frissítés szüneteltetése.

2013. okt. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!