Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows témák? (többi lent)

Windows témák? (többi lent)

Figyelt kérdés
a számítógépemen xp van de a tálca olyan win 7-es témájú és ha beállítanám klasszikus xp témára akkor előfordulhat hogy kevesebb ramot eszik, vagy gyorsabb lesz a gép?

2013. okt. 10. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, attól függ, hogy "mennyire Windows 7-es" a téma.

Ha átlátszó és tele van áttűnésekkel és animációkkal, akkor nyilván többet eszik.

Az XP-s kék/ezüst/olajzöld téma biztos, hogy nem eszik sokat.

Egyébként, érdekességképpen: van egy + 4. téma az XP-hez, amit végül nem raktak bele a fejelsztők. Ha tetszik, kipróbálhatod.

[link]

További szép estét.

2013. okt. 10. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Az magátol nemlet olyan valami skim pack ot leszedtél töröld azt a skim packot ha zavar a tálca kinézete vagy a másik lehetöség ahol letöltöted ugykaptad meg ? Akkor buherált xp röl beszélünk. Ezaz jobb ami a boltba van megvásárolva.
2013. nov. 26. 17:15
 3/3 csacsi2 ***** válasza:

ezaz, ha feltettél valamit amitől lassult, akkor vakard le. Én (már el is felejtettem) régebben feltettem a Royale Noir témát, nem lassult tőle, de kerülöm a ki-beúsztatásokat stb. A teljesítmény javulását (érdekes mód)a teljesítménybeállításoknál tudod a leghatékonyabban eszközölni. Ha lassunak érzed akkor ezt nézd át (1-2 oldal):

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..

további beállítások (tweak)

[link]

????????? helyére:

zippyshare

2013. nov. 26. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!