Fodex kérdése:
Biost szeretnék frissíteni hogy csináljam?
Figyelt kérdés
alaplapom :asrock 775 dual880pro2013. okt. 10. 18:43
1/9 anonim válasza:
Miért szeretnéd? Van valami amit láttál hogy kijavítottak és hiányzik?
2/9 A kérdező kommentje:
igen az enyémen a legelső bios van és a legujabbat akarom rárakni
2013. okt. 10. 19:00
3/9 anonim válasza:
Akkor mégegyszer megkérdezem, problémád van és megoldás rá az új bios? Mert ha lesz egy használhatatlan lapod az annyira nem poén.
4/9 A kérdező kommentje:
igen muszáj lefrissítenem mert az usb és az ide ezen nem megy egyszerre a másik bioson meg igen mert a probléma az hogy az usb-s winyót nem ismeri be a lap meg ha nagyobb ides vinyóról van szó azt se és azt mondták frissítsem a biost mert az a baja meg az új bios sokkal jobb már láttam haveromnál de nem ő frissítette igy nem tudta elmondani hogy kell
2013. okt. 10. 19:10
5/9 A kérdező kommentje:
bocsi nem usb sata bocsbocs
2013. okt. 10. 19:20
6/9 anonim válasza:
Elmész ide:
Letöltöd, amelyik kell (a windowsos verziót szedd le, mert floppyd úgysincs), kicsomagolod - újraindítod a gépet - vírusirtó kikapcsol (ha vírusod van, v áramszünet jön be közben, akkor vszeg cumi) - a kicsomagolt exé-re duplakatt, és lefrissíted vele. A letöltés melletti kis piros keresztre kattintva írja is, hogy hogyan kell csinálni.
Ha végeztél újraindítod, és beállítod, ami kő, mert az addigi beállítások elvesznek.
Sztem előbb nézd meg a biosban, hogy hányas van, és az azutániakat sorban tedd fel.
MEGALOL!!! Most olvastam:
"bocsi nem usb sata bocsbocs"
Esélyed, mint mókusnak az erdőtűzben...
7/9 A kérdező kommentje:
köszi jó volt a megalol XD
2013. okt. 10. 19:28
8/9 A kérdező kommentje:
ezaz köszi sikerült XD
2013. okt. 10. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!