Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mien gyenge gépigényű játékoka...

Mien gyenge gépigényű játékokat tudnátok ajánlani erre?

Figyelt kérdés

Processzor Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86Ghz 1.87Ghz

Ram 2 GB

32 bites win 7

*** windows élmény index 3.4 ***

processzor -- 4.8

memória -- 5.0

videokártya -- 3.4

játékra szolgáló videokártya -- 3.4

elsődleges merevlemez -- 5.9

igazábol a league of legends-et nangyon szeretem de az biztos hogy nem megy ezen. akinek van ötlete írjon.

egyébként ez nagyon gyenge gép ? hogy lehetne kicsit jobbá tenni ?

Köszönöm a válaszokat .

2013. okt. 10. 08:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a pontos típusa a videokártyádnak?
2013. okt. 10. 08:45
 2/7 Zeu válasza:
Szerintem kezdetnek nem árt kisebbre cserélni a win7-et. Tudom ez is 32 bites, de ha nincs jól beállítva elég sokat meg tud enni a gépedből már azzal, hogy jelen van. Csak a 2 gb memória miatt gondolom, ezek az élményindex számok nekem semmit nem mondanak bocsi XD
2013. okt. 10. 09:06
 3/7 anonim válasza:
úgy lehetne jobbá tenni erősebb processzor 2 vagy 4 magos milyen az alaplap , videó kártyáról még szemit nem tudunk milyen a tápegység mert az se mindegy ,le irnád a a géped adatait rendesen :igy nem tudok a kérdésre válaszolni normálisan ird le a géped adatait:DD
2013. okt. 10. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menne a lol a gepeden . Egyik haveromnak is ilyesmi a gepe es megy rajta a dota2 ami hasonlo mint a lol. Egy probat meger.
2013. okt. 10. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
meg le se irod rendesen a geped infoit tehat rendesen nem lehet valaszolni azt se tudom mi a rak az az eleny index
2013. okt. 11. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg elmenne a League of Legends ezen. De lehet hogy tévedek.

Memóriát még tehetsz bele, ha nagyon akarod jobbá tenni, bár nem is túl fontos. Egyáltalán nem gyenge gép, a Core2Duo már viszonylag jó proci, 2GB Ram sem túl kevés.

Egyéb kisebb igényű játékok, amik elmennének rajta:

MOHAA, CoD2, Warcraft 3, ParaWorld, Neverwinter Nights, Need for speed Most wanted-ig biztos, Fifa 07-ig biztos (de valószínűleg tovább is), GTA San Andreasig biztos.

2013. okt. 13. 12:34
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. nov. 7. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!