Mitől lesz lassú a torrentsebességem?
Felettébb furcsa problémám van, bekapcsolom az utorrent-et, elkezdődnek a letöltések és pár perc után az összes sebesség 0,1kb/s körülire, mondhatni 0-ra csökken.
-az internetem rendben van, szerverekről jó a letöltés, speedtest-en is max sebesség jött be
-a gépemen többszintű víruskeresést is futtattam, semmi eredmény
-az utorrentem a legfrisebb verzió
-a trackerekkel nincs gond(amúgy is több helyről töltök és mindegyik lelassul)
-seed van
-a beállítások rendben vannak
Milyen oka lehet még?
Én a következőkre tippeltem, de nem akarom találomra letörölni őket, ugyanis a .torrent állományok már nincsenek meg, amivel újra be lehetne őket tölteni:
vagy túl sok a torrentmennyiségem(800+)
vagy túl sok a torrentadatforgalmam(1tera körül)
Mindkettő lehet ok.
az első esetben nem is a 800 torrent a sok (bár ezért az már nagyon durva) hanem a 800 torrenthez kapcsolódó kliensek, a köztük történő állandó információcsere miatt.
Második esetben a szolgáltató a ludas bár havi egy terra adatforgalom még nem annyira kirivó de könnyen lehet hogy az átlag feletti p2p forgalmat generáló ügyfeleknél szűrik a torrent forgalmat mint pár éve a upc.
Lődd ki a torrentek 90-95%-át és úgy próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!