Vistára képnézegető?
"letölteni,de sehogy nem akar sikeredni. Valaki tud segíteni?!"
Mi a pontos hibajelenség?
...alapból van a WIN. Vista-ban is!(az miért nem jó addig, míg a telepítési gondod meg nem oldódik? /egyébként Rendszergazdai jogosultságot kér, minden telepítéskor...)
A képek és faxok megtekintéséhez a Windows kép- és faxmegjelenítő helyett az új Fotótárlat eszköz használható.
A Fotótárlat megnyitásához nyissa meg a megtekinteni kívánt képeket tartalmazó mappát, majd kattintson duplán egy ikonra vagy miniatűrre.
Windows Fotótár
Az új Windows Fotótár alkalmazással egyszerűen rendezheti a digitális fényképgyűjteményeit, kereshet azokban, valamint a fényképeket címkével láthatja el az egyszerű kereshetőség érdekében. További információt az Digitális képek kezelése című témakörben talál.
Voltaképpen mi is az, amit nem sikerül megnyitni? Először azt hittem, a Vistában még nincs zip-kicsomagoló, de rájöttem, hogy ezek exék. Ha nem tudod indítani őket, akkor tényleg nem stimmel valami.
A beépített nézegetőt is furcsállom. Nem vagyok nagy véleménnyel a rendszer saját programjaitól (a nézegetőt különösen bambának találom), de emlékeim szerint legalább léptetnie tudnia kellene. Nemigen tudok okosabbat mondani én se: Nézesd meg valakivel, aki jobban ért hozzá.
ezt írja ki miután letöltötte a képnézegetőt, vagy bármit amit le szeretnék tölteni. Tehát letölti, de amikor letöltötte ezt írja ki a gép: [/tmp/PhotoFiltre_6.4.0_EN.exe]
End-of-central-directory signature not found. Either this file is not
a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive. In the
latter case the central directory and zipfile comment will be found on
the last disk(s) of this archive.
zipinfo: cannot find zipfile directory in one of /tmp/PhotoFiltre_6.4.0_EN.exe or
/tmp/PhotoFiltre_6.4.0_EN.exe.zip, and cannot find /tmp/PhotoFiltre_6.4.0_EN.exe.ZIP, period.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!