Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Rajzprogrammal megtudod ezt...

Rajzprogrammal megtudod ezt nekem csinálni?

Figyelt kérdés

Egy álomvilágot kéne képen ábrázolni. A fű színe ilyen zöld legyen: [link] és ilyen rózsa is legyen valahol a képen.

Az ég ilyen színű legyen: [link] mint a víz, színátmenetes. LEgyenek csillagok, hold az égen. Legyen tó, fehér tavirózsákkal, vörös és szőke hajú egészen kicsi, hosszú hajú tündérekkel, de a hajuk színe még látszódjon.

2013. okt. 8. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
remélem nem ajándékba gondoltad...
2013. okt. 8. 16:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Fizessek?
2013. okt. 8. 16:02
 3/13 tabaki ***** válasza:
Mint a katonatiszt. Egyébként semmiség, egy hét alatt megvan.
2013. okt. 8. 16:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Az rengeteg idő! Kislányomnak lenne, 5. születésnapjára 4 nap múlva, az ágyához kitéve. Beteg és valahogy hasonlóan írja le a mennyországot.
2013. okt. 8. 16:16
 5/13 tabaki ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy félvállról vettem a kérdésedet, de amit mondtam, az körülbelül igaz. Félek, hogy a legjobb szándék mellett sem fogja tudni senki megcsinálni, amit kértél.

Jobbulást a kislányodnak.

2013. okt. 8. 16:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem baj, érte mindent megadnék!!! Mennyiért vállalná el itt bárki?
2013. okt. 8. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Probálj meg keresni fantasy képeket mint ez [link] talán hamarabb menne.
2013. okt. 8. 17:57
 8/13 tabaki ***** válasza:

Egy-két dolog, ami nélkül nemigen látom át az egészet:

Mennyire képzeled fényképszerűnek vagy rajzosnak a képet?

A kislányodnak nincs-e ilyen rajza, amelyet beszkennelve elküldhetnél?

Gondolom, hogy neked van valamiféle elképzelésed róla, hogy hogyan nézne ki mindez képen, próbáld meg lerajzolni és elküldeni nekem, akármilyen vicik-vacak szkennelt ceruzavázlaton vagy Paint-es rajzban:

tabaki@uw.hu

...és sajnos így se sok esélyét látom, hogy tudok kezdeni vele valamit, de legalább volna valami támpontom, hátha.

2013. okt. 8. 18:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Szia, rendben, el fogom küldeni a címedre, nagyon szépen köszönöm! Kérlek privátba írd meg az összeget és hogy hová utaljam! Eszméletlenül hálás vagyok!
2013. okt. 8. 19:02
 10/13 tabaki ***** válasza:
Bocs, de inkább a nyilvánosság előtt, mielőtt nullára esik a népszerűségem a GYK-közönség körében: Egy beteg gyerek baját nem fogom pénzkeresésre használni. A probléma azzal van, hogy tényleg sejtelmem sincs, jutok-e valamire. Mindenesetre megpróbálom, aztán lesz, ami lesz.
2013. okt. 8. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!