Melyik ez a vírusírtó?
Amelyik, ha vírus van, RÖGTÖN JELEZ! és esetleg blokkolja is az internetről, hogy ne jöjjön a gépemre.
Mert avast-ot, emellett malware bytes-ot használok, de attól nyugodtan megeheti a gépemet a vírus. Néha magától ellenőríz, akkor nem talál semmit, csak akkor talál, ha én nézetem át vele (avast-al) a gépemet.
Win 7 rendszerem van és internet explorer 10.0-as verzió.
Mármint, ha magától ellenőríz akkor jelezze, hogy van vírus, ne akkor mutasa ki a vírust, ha már én ellenőrízem és már tele vagyok vírussal.
Avast-om nem demo.
Ha 2009-es avastot használsz nem csodálkozok.Avast 8-nál tartunk jelenleg. [link]
Jelez és blokkol hisz ez a dolga minden vírusírtónak de ha nem frissíted elavul.
Az Avast is jelez. Grafikusan is, és hangjelzéssel is.
Egyébként bizonyára be lehet állítani, hogy minden frissítést, és minden tevékenységet jelezzen külön.
sajnos konkrétumot nem tudok ezzel kapcsolatban mondani, mert évekkel ezelőtt használtam utoljára.
Most nincs semmi védelem a gépemen, és nekem így tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!